skip to Main Content
+31(0)183- 743 103 info@pegee.nl Algemene Voorwaarden

ONS ASSORTIMENT

PeGee Verhuur heeft een zeer uitgebreide verhuur assortiment van minihijskranen tot glaszuigers, van glaszuigers tot een autolaadkraan. Het werk kan variëren van een eenmalig hijskarwei tot een langdurig omvangrijk project. Wat de klus ook is PeGee Verhuur heeft de juiste minihijskraan voor u. Ons assortiment is onderverdeeld in vier sub categorieën te weten:

MINIHIJSKRAAN HUREN?

Bij PeGee Verhuur kunt u maar liefst 4 minihijskranen huren. Een assortiment waarmee u iedere klus gedaan krijgt. Wij geven op de algemene Minihijskraan pagina een korte omschrijving van elk product.

Bekijk Minihijskranen

GLASZUIGERS EN LIFTEN

Natuurlijk kunnen we ook glas voor u plaatsen met een Smartlift. Maar ons assortiment gaat nog veel verder! 500 kilo glas is voor ons een peuleschil met ons assortiment glaszuigers en liften.

Bekijk Glasafdeling

AUTOLAADKRAAN

Onze VOLVO met autolaadkraan is een onmisbare aanvulling op onze minihijskranen. Deze krachtpatser is uitgerust met een scala aan input om een full service Minihijskraan-project aan te bieden.

Bekijk Autolaadkraan

OVERIGE APPARATUUR

Iets anders nodig dan een minihijskraan, smartlift of glaszuigers? We verhuren ook een pompwagen, een kettingtakel met een hijslast van 1000 kilo , een elektrische kettingtakel tot 500 kilo, glaskarren en rijplaten. Neem contact op voor meer informatie.