Ga naar hoofdinhoud
Terug naar assortiment

Glaszuiger GBX 800

De GBX 800 is een veelzijdig vacuüm hefgereedschap voor het plaatsen van glas. Dankzij de oplaadbare batterij kun je er de gehele dag mee werken zodat hij ’s nachts opgeladen kan worden. De glaszuiger is robuust, zeer degelijk en voorzien van een stevige beschermgreep. Een akoestisch alarm waarschuwt wanneer het vacuümniveau te laag is of de batterij bijna leeg is. Met de uitneembare verlengbuizen en zuignappen is het mogelijk om het toestel perfect aan te passen aan verschillende glasmaten.

Meer informatie of deze machine reserveren?

MAXIMALE
CAPACITEIT:
800 kg

TOTAAL
GEWICHT:
85 kg

TYPE
VACUUMCIRCUIT:
Dubbel circuit

Meer over de glaszuiger GBX 800

De GBX 800 is het veelzijdige vacuüm hijsgereedschap voor glasmontage tot 800 kg. Dit apparaat is op 6 verschillende manieren eenvoudig zelf op te bouwen. Klein, lang, smal en groot glas; ze vormen geen uitdaging voor de VIAVAC GBX. Het apparaat zuigt glaselementen snel en exact aan en versnelt hiermee het montageproces. Daarnaast is het mogelijk het apparaat in de gewenste hoek vast te zetten, zodat u ook hellende glaselementen gemakkelijk en veilig kunt plaatsen.

Monteren onder een overstek of in beperkte ruimtes

Glas monteren bij een overstek, onder een balkon of waar de glaslatten aan de binnenkant van het kozijn gemonteerd zijn? De VIAVAC GBX is hiervoor samen met de VIAVAC Counter Balancer zeer geschikt. Dit effectieve hulpmiddel is uitgevoerd met contragewicht, zodat hijswerkzaamheden binnen de gevellijn uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast worden glaselementen regelmatig aan de binnenzijde van het kozijn geplaatst. De VIAVAC Counter Balancer kan een afstand tot 1 meter overbruggen en is geschikt voor een hijsgewicht tot 1.000 kg. Bij een gewicht van maximaal 500 kg is de insteekdiepte 2 meter.