skip to Main Content
+31(0)183- 743 103 info@pegee.nl Algemene Voorwaarden

C10 MINIHIJSKRAAN

De lichtgewicht van onze collectie maar een zwaargewicht als het om hijsen gaat. Tilt zelfs bijna zijn eigen gewicht: weegt zelf 4700 kilo en tilt er maximaal 4000.

Download hijstabel

C6 MINIHIJSKRAAN

De minihijskraan C6 is de alleskunner onder de compactkranen van PeGee Verhuur. Het is een minikraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hijshoogte van 17 meter. Een Fly Jib van 4.3 meter is optioneel verkrijgbaar.

Download hijstabel

C4 MINIHIJSKRAAN

De minihijskraan C4 is een multifunctionele compactkraan van PeGee Verhuur. Deze minikraan heeft een maximale hijscapaciteit van 2350 kg. Door zijn afmeting en laag eigen gewicht bereikt deze hijskraan iedere moeilijke bereikbare ruimte.

Download hijstabel

C1 MINIHIJSKRAAN

De minihijskraan C1 is de kleinste krachtpatser uit de minikranen serie van PeGee Verhuur. De C1 is een compacte minikraan die door zijn afmeting en gewicht op de meest onbereikbare plaatsen kan komen.

Download hijstabel

905 MINIHIJSKRAAN

Onze PeGee 905 is de grote broer van de 605. Net even een slag groter en ook uitgerust met een demontabele fly-jib en witte banden. Ook hoort er een hijslier bij.

Download hijstabel

605 MINIHIJSKRAAN

Deze kleine krachtpatser past uitstekend in een lift en gebruiken we daarom graag en veel in gebouwen. Ook handig: de demontabele fly-jib en de witte banden. Zo laten we geen strepen achter op de vloer.

Download hijstabel

HYBRIDE MOTOREN

Al onze minihijskranen zijn uitgerust met een elektromotor: wel zo fijn want daardoor heeft u geen geluids-en stankoverlast. Meer info? Neem direct contact met ons op!